Harjoitukset, Kevätkausi 2021

Harjoitukset järjestetään Lehtoniemen koulun jumppasalissa, osoite: Harjulantie 11-13, 78850 Varkaus. Reitti: Lehtoniemen koulu, jumppasali

Seuran jäsenet saavat harjoitusten hinnasta alennusta. Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, sporttipassi ja Easybrake.

16.2.2021 "Korona kevään 2021" järjestely, versio 3:
VUOSIKOKOUS KLO 18.15, KOKOUKSEN JÄLKEEN EI OLE TANSSEJA!

Hei taas kaikille!

AVI on päättänyt jatkaa kuukaudella yleisötilaisuuksien osallistujamäärän rajoittamista yli 20 henkilön osalta, eli rajoitus on 22.3 21 saakka. Kettujen hallitus myös päätti olla aloittamatta omia harjoituksia ennen ko. päivämäärää. Kuitenkin niin että kevät kausi aloitetaan VUOSIKOKOUKSELLA 22.3.21 KLO 18.15, jos muita rajoituksia ei ennen sitä tule. Kokouksen jälkeen BUGG opetus, VAPAA PÄÄSY! Ma 29.3.21 vielä ns normaali harjoitusilta, lajina Bugg. Edelleen ohjeistus: ”Oman parin” kanssa eikä parinvaihtoa. Muista, vain terveenä harjoituksiin!

-Keijo-

Dancing Foxes ry

Sääntömääräinen

V U O S I K O K O U S

Lehtoniemen koulun liikuntasali

22.03.2021 klo 18.15

Esityslista säännön 9§ mukaan

Tervetuloa!

Hallitus

"Korona kevään 2021" järjestely:

Kettujen hallitus päätti kokouksessaan 13.1 vielä viivästää harjoitus kauden alkua ma 8.2.21 asti. Hallitus katsoi korona tilanteen olevan vielä siinä vaiheessa, että emme halua riskeerata ohjaajia emmekä kurssilaisia mahdollisille altistumisille ja tartunnoille. Samalla katsoimme ainoaksi vaihtoehdoksi jättää parinvaihto pois toistaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä että voit tulla suoraan ”oman parin” kanssa (sovit jonkun kanssa etukäteen) tai jos tulet kurssille ilman paria, niin alussa tehdään parit eikä niitä vaihdeta kesken tunnin. Kasvomaskeja voi halutessaan käyttää. Tanssilajeiksi valittiin ns. paikallaan tanssittavat lajit, jotta saadaan toteutettua turvavälit. Tällä pyritään turvaamaan kaikkien turvallisuus harrastaa tätä mukavaa harrastusta.


Harjoituksiin voi tulla yhdessä parin kanssa. Varusteiksi tarvitaan kengät jotka eivät jätä lattiaan jälkiä. Harjoituksiin on hyvä varata mukaan myös juomapullo ja hikipyyhe. Alkeissa opetellaan lavoilla tanssittavien seuratanssien perusaskeleet, rytmi ja joitain kuvioita. Tavoitteena on opetella perustanssitaito tanssilavoille.

Jatkoryhmään osallistuvilla on jo tanssilajin perusaskel hallussa ja tanssitaitoa kehitetään edelleen harjoittelemalla tekniikkaa, kuvioita, tulkintaa, vientiä- ja seuraamista sekä vartalonkäyttöä.