Ohjaajien ja vastuunkantajien esittelyt

Seuratanssiohjaajat/tanssiliikunnan kouluttajat: Keijo Nikkonen ja Helena Nikkonen

Olemme olleet aviopari yli 40 vuotta ja tunteneet toisemme jo pikkulapsesta asti. Tanssi ja tanssin harrastus enenevässä määrin tuli kuvioihin mukaan yli kolmekymppisinä, kun lapset alkoivat olla jo isoja. Niinhän siinä kävi, että tanssi ns. ”vei mukanaan”. Tanssimme aluksi omaksi iloksemme, sitten halusimme kehittää itseämme lisää.

Kouluttauduimme vuosina 2001–2002 SUSELin (Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n) seuratanssin perusohjaajiksi. Jatkoimme koulutusta 2002–2003, valmistuimme syksyllä 2003 SUSELin Seuratanssiohjaajiksi. Olemme sen jälkeen käyneet Bugg ja Latinobic ohjaaja koulutukset sekä päivitys- ja teemakursseja.

Olemme harrastaneet myös lavatanssikisailua noin 10 vuoden ajan. Palkintoja kertyi vuosien mittaan aivan riittävästi. Tällä hetkellä tämä ”Tanssivien Kettujen luotsaaminen” ja omalta osaltamme ohjaajavastuussa oleminen vie aika mukavasti aikaa.

helena_ja_keijo.jpg

Helena puh. 0400 371 441, Keijo puh. 040 776 2900

Seuratanssiohjaaja: Heikki Suomalainen

Aloitin tanssiharrastuksen noin 30 vuotta sitten kolmikymppisenä. Aluksi harrastin kymmenisen vuotta kilpatanssia. Seuratanssi ”vei sydämeni” 90-luvun loppupuolella. Lavapuolella kävin myös lavatanssikisoissa useamman vuoden, jonkinlaisella menestyksellä.

Olen suorittanut (Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n) seuratanssin ohjaajakurssit, valmistuin Seuratanssiohjaajaksi vuonna 2005. Viime vuosina olen käynyt Rock- and Swing peruskoulutuksen ja nyt on menossa jatkokoulutusosio.

Tanssi vie kaikissa muodoissaan suuren osan ajastani, ja on myös elämäntapa. Tykkään tanssia kaikkia tansseja. Lähimpänä sydäntäni ovat Tango, Bugg ja Lindy. Minussa asuu ikuinen pikkupoika. Tervetuloa tansseissa hakemaan!

heikin_kasvot_esittely.jpg

Heikki puh. 040 740 9111

Hallituksen jäsen, Seuratanssiohjaaja: Pia Jäntti

Aloittelimme lavatanssiharrastusta Kotkan opiston kursseilla kymmenkunta vuotta sitten mieheni Timon kanssa. Lapsiluku kasvoi sittemmin kahdesta neljään kaksosten synnyttyä v. 2002 ja tanssiharrastukseen tuli väistämättä taukoa.

Varkauteen muutimme Timon työn perässä v.2005 ja syksyllä suuntasimme Torpan kursseille. Tanssi ja meininki oli reipasta, opettajat asiansa osaavia ja porukkaan pääsi mukavasti sisään. Tanssi toi meille mukavaa taukoa lapsiperheen joskus rankkaankin arkeen ja ennen kaikkea yhteistä aikaa, sekä uusia ystäviä. Innostuimme aktiivisiksi harrastajiksi ja kun Dancing Foxes rekisteröitiin seuraksi, valittiin minut yllättäen mukaan hallitukseen, jossa roolini on tähän asti ollut huvitoimikunnan jäsen.

Dancing Foxes kannustaa jäseniään kouluttautumaan ja kilpailemaan tanssin harrastamisen ohessa. Suunnitelmissa on meilläkin ensi kesästä alkaen osallistua perusohjaajakurssille, jonka suoritettuamme voisimme osallistua alkeistuntien ohjaamiseen.

Tanssi on ollut nuoresta asti mieluisin harrastukseni. Klassinen baletti vaihtui teini-iässä jazztanssiksi, sitten aikuisiällä erilaisista jumpista valitsin aina tanssillisimmat vaihtoehdot. Lavatanssi on vienyt kuitenkin voiton. Opittavaa riittää, uusia lajeja tulee sitä mukaa, kun entisten alkeet ehtii omaksua!

pia_esittely.jpg

Pia puh. 050 309 1868

Seuratanssiohjaaja: Timo Jäntti

Esittely tulossa...

pkl_4381_jantti_timo.jpgTimo puh. 040 821 7298Hallituksen jäsenet: Veijo Määttä ja Pirjo Mynttinen

Tanssi yhdisti meidät kesällä 2009. Sitä ennen olimme ”tanssineet” kumpikin omilla tahoillamme. Toukokuisena lauantai-iltana tapasimme Tulenliekin tansseissa. Meillä molemmilla ”sinkuilla” oli toiveena löytää rinnalle elämänkumppani, jonka sydäntä lähellä tanssi on. Heti alusta alkaen tanssiaskeleemme sopivat yhteen ja se tuntui meidän yhteiseltä jutulta.

Samana syksynä liityimme Kettuihin ja suuntasimme Torpan kursseille, päästäksemme sisälle tanssin saloihin. Siitä lähtien olemme siellä maanantai- ja torstai-iltaisin ahertaneet. ”Ahertaja Ketuiksi " meidät palkittiin jouluna 2011.

Osaavassa ja innostavassa opetuksessa paljon on opittu, mutta paljon on varmasti vielä opittavaa. Tanssi on meille mieliharrastus. Se antaa liikunnallista iloa ja haasteita uuden oppimiselle. Ja mikä parasta, se on meidän yhteistä laatuaikaa!

Kevään 2013 vuosikokouksessa meidät valittiin hallituksen jäseniksi. Kiitos kaikille saamastamme luottamuksesta.

veijo_maatta_ja_pirjo_mynttinen.jpg

Veijo puh. 040 5384070 , Pirjo puh. 050 3233527

Etusivulle